Ajankohtaista

LuovaSielun Intuitiivinen Maalaustuokio 20.3.2021

Nyt on aika intuitiiviselle luovuudelle, vapautumiselle ja rentoutumiselle! 

Lauantaina 20.3.2021 järjestetään LuovaSielun Intuitiivinen maalaustuokio klo. 14:00 – 18:00 Dream Arkin tilassa (Kaivokatu 37 B, Porvoo). Tuokio toteutetaan pienryhmässä (max. 9 hlöä), joten paikkoja on rajoitetusti. Tuokion aloitamme Luovuuden Meditaatiolla, jonka aikana pääsemme sopivan rentoon tilaan ja yhteyteen luovuuden energiaan maalaamista varten.

Anniina Anttila

Meditaation jälkeen lähdemme maalaamaan intuitiosta käsin. Maalausprosessi saa aikaan ihmeellisiä asioita. Sen kautta voi vapautua, lisätä esimerkiksi rohkeutta ja itseluottamusta, oppia tuntemaan itseään uudella tavalla ja luottamaan omaan intuitioon paremmin. Välissä pidämme tauon, jonka aikana nautimme Aatos Cafén värikkäitä ja herkullisia antimia. Dream Arkin tilassa on helppo inspiroitua ja siellä on täysi rauha toteuttaa omaa luovuutta. Osallistumista suosittelen vaikka maalaaminen olisi sinulle aivan uusi tuttavuus, koska jokaisessa meissä asuu luovuus.

Hinta 180 €/hlö (sis. alv 24%). Hintaan kuuluu ohjaus, maalaustarvikkeet ja Aatos Cafén lounas kahveineen. https://aatoscafe.fi/

Lipun voit hankkia tämän tapahtuman yhteydessä olevan linkin kautta. Lippu tulee hankkia 16.3. mennessä, jotta pystymme varautumaan oikeaan määrään tarvikkeita yms. Huomioithan, että tapahtuma ei sovellu alle 15-vuotiaille.

Liput: https://holvi.com/shop/tuuloskorpi/product/4a8b15674d43ac8e7824b9649b97ccf5/

Tapahtumassa huomioidaan järjestämishetkellä voimassa olevat koronaan liittyvät suositukset. Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tilaisuuden ja palauttaa lipun hinnan asiakkaalle, jos viranomaisten antamat rajoitukset muuttuvat siten, ettei tilaisuuden järjestäminen ole mahdollista tai osallistujamäärä jää liian pieneksi.

Yhteistyössä LuovaSielu, Aatos Galleria, Dream Ark ja Aatos Café.

Lämpimästi tervetuloa!

Piditkö tästä? Jaa se!